500 de clujeni în prima zi a T-Festival!

500 de clujeni în prima zi a T-Festival!
Prima zi a T-Festival, aflat la prima ediţie la Jucu, Cluj, a strâns circa 500 de fani ai Trucks-urilor! Parcarea Parcului industrial Tetarom a fost garnisită de Trucks-uri atrăgătoare.

Prima zi a T-Festival, Festivalul Internaţional al Transportatorilor, aflat prima oară la Jucu, Cluj, a strâns ieri circa 500 de fani ai Trucks-urilor! Parcarea Parcului industrial Tetarom a fost garnisită cu Trucks-uri atrăgătoare. Cele mai frumoase camioane din Sud-Estul Europei vor concura pentru supremaţie! 

De asemenea, organizatorii au instalat standuri cu sucuri, băutură şi de alimentaţie publică iar atmosfera a fost relaxată. 

Seara de ieri a fost una a concertelor rock n roll, datorită trupelor clujene Natif, Catrhythm alături de sosia engleză a lui Elvis, Rob Kingsley, şi a mult aşteptului Ştefan Bănica Jr. Concertele au început în jurul orei 19.00.

Astăzi se aşteaptă o participare dublă faţă de cea de ieri. ziuadecj.ro vă va ţine la curent în special în cursul serii, când celebra trupa T-Rex (foto), nume mondial în anii 60 va concerta.

În cursul dimineţii, la ora 11.00, are loc parada motocicletelor, pe traseul Jucu-Cluj Napoca-Jucu.

Seara concertelor se anunţă foarte atractivă avându-i în program pe clujenii de la Theory of Mind şi Grimus, metaliştii bucureşteni de la Trooper şi pe amintiţii T-Rex. Britanicii cânta pentru prima dată în Ardeal după 40 de ani de carieră şi multe hituri în topurile vremurilor.

Mâine, 11 mai, a treia zi a T-Festival, e dedicată familiei şi copiilor astfel că scena va fi plină de formatii şi instrumentişti foarte tineri. Media de vârstă va scădea puternic până către 10-11 ani, şi lumea se va bucura de showul celor care vor duce rockul mai departe mâine.

T-Festival e un eveniment ce se va desfăşura în mare parte sub cerul liber, iar doritorii sunt aşteptaţi la Jucu să campeze pentru 3 zile. Aici vor găsi toate facilităţile unui eveniment de o asemenea anvergură, parcare, locuri pentru servirea mesei.

 

Comenteaza