Accesul la UNTOLD și NEVERSEA, în condiții speciale. Se iau în calcul trei variante

Accesul la UNTOLD și NEVERSEA, în condiții speciale. Se iau în calcul trei variante
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA propun ca cele două evenimente să fie organizate cu public în acest an, accesul urmând să fie făcut în condiții speciale.

Organizatorii festivalurilor de la Cluj și Constanța spun că se caută soluții ca festivalurile să poată fi organizate cu public în 2021.

"Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. (...) Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri" a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al celor doua festivaluri la Antena3.

Acesta a precizat că solutiile propuse se referă la accesul condiționat la festival de dovada vaccinarii, dovada anticorpi sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19.

"Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc", a completat Chereji.

UNTOLD 2021 ar urma să aibă loc în perioada 5 - 8 august, la Cluj-Napoca, iar NEVERSEA în perioada 8 - 11 iulie, pe plaja din Constanța.

Comenteaza