Alice în "Ţara Zăpezilor", musical pe gheaţă, în Piaţa Unirii din Cluj

Alice în
În prag de Crăciun, clujenii sunt invitaţi la un eveniment inedit pe patinoarul din Piaţa Unirii. Este vorba despre musicalul pe gheaţă Alice în Ţara Minunilor de Louis Caroll şi Robert Chauls.

Spectacolul va avea două reprezentanţii: în 16 decembrie, la ora 20:00 şi în 17 decembrie, la ora 11:00. Orchestraţia şi adaptarea muzicală este semnată de Flaviu Mogoşan, iar scenografia şi plastica scenică de Daniela Maier. Dirijor: Vlad Eniu. Interpretează:Orchestra Opera Group Project condusă de Alexandru Mânzat. Pian: Renata Burcă/ Mira Gavriş

Din distribuție fac parte: Alice Bacalu - Alice, Adonis Tanţa - Motanul Cheshire/Palarierul, Alex Suciu - Ducesa, Lorena Puican - Regina, Zoltan Molnar - Omida, Iepurele de Martie, Grifonul, Delia Mihali - Bucătăreasa, Adrian Strâmtu - Regele/țestoasa şi Anelin Enache - Iepurașul.

Patrinatorii îndrumați de Andreea Ionescu: Maria Boitan, Anamaria Năstase, Anelin Enache, Bianca Enache, Denisa Comănescu, Giulia Orlandea, Roberta Răducu, Diana Ceauşescu şi cei îndrumaţi de Grety Marton:
Alexia Neag, Ilinca Popa, Maia Grama şi Roxana Deiac.

Evenimentul este realizat de echipa Scena Urbană, care în luna august a prezentat spectacolul de operă "Alice în Ţara Minunilor", în Grădina Botanică "Alexandru Borza". Sute de clujeni au aplaudat iniţiativa.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit că cei de la Scena Urbană au activat mai multe spaţii neconvenţionale din Cluj-Napoca prin intermediul evenimentelor culturale: concert-rugăciune de Luminaţie în Cimitirul Central, sfere luminoase de-alungul Someşului în cadrul Zilelor Clujului, o scenă plutitoare pe lacul de la Iulius Mall, concerte pe Cetăţuie sau în Gara Mică.

 

Comenteaza