Apel de proiecte pentru Zilele Clujului 2017. Se caută şi voluntari

Apel de proiecte pentru Zilele Clujului 2017. Se caută şi voluntari
Festivalul Zilele Clujului 2017 va avea loc în luna mai (25-28 mai), iar tema ediției este "Clujul se conectează / Connecting Cluj" .

Primăria Cluj-Napoca vine și în acest an cu invitația de a transmite propuneri, idei de evenimente și activități care sa se incadreze în această tema. Propunerile clujenilor, ONG-urile, instituţiilor şi companiilor interesate de acest festival sunt aşteptate până la data de 18 aprilie 2017, la adresa de email zileleclujului@gmail.com.

Apel pentru voluntari

Persoanele care au 18 ani împliniţi până la data de 25 mai 2017 şi sunt adaptabile, responsabile, implicate şi descurcăreţe sunt aşteptate în echipa de voluntari. Perioada de recrutare este 5-30 aprilie 2017.

Formularul de înscriere pentru voluntari se va găsi începând cu data de 5 aprilie pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7.

Acesta poate fi trimis la adresa de email zileleclujului@gmail.com sau depus atât la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, Str. Moţilor nr. 7, cât și la primăriile de cartier. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin sau va fi transmisă online.

Peste 250.000 de persoane au participat la ediţia din 2016 a festivalului, evenimen desfăşurat pe parcursul a patru zile. 

Comenteaza