Artă în ploaie în cea mai scurtă noapte a anului la Cluj FOTO

Artă în ploaie în cea mai scurtă noapte a anului la Cluj FOTO
Peste 20 de evenimente, organizate în mai multe locaţii din centrul Clujului, au fost anunţate pentru ediţia din 2017 a "nopţii albe a culturii" - Cluj Never Sleeps. Ploaia deasă şi temperaturile scăzute pentru această perioadă i-a cam încurcat pe organizatori şi le-a tăiat din entuziasm clujenilor.

Chiar şi aşa, cea mai scurtă noapte a anului la Cluj a punctat câteva momente gustate de public: video mapping Omul MicroMacro Cosmos la H33 - un nou spaţiu cultural amplasat în fostul depozit Prodvinalco de pe strada Horea, midnight snack pe strada David Ferenc - o masă de 20 m lungime care a invitat curioşii la socializare.

De asemenea, au avut loc evenimentele International Tattoo Expo Cluj-Napoca 2017 la Muzeul de Artă, piesa "Must Be Blood" din Piaţa Unirii - un "Faust" pe ritm de funk, soul, blues şi R&B, adaptarea după celebrul Little Shop of Horrors sau expoziţia foto tot din Piaţa Unirii - Photo Marathon  - ce a prezentat cele mai semnificative momente surprinse la protestele din ultimii ani. Participanții au putut surpinde prin obiectivul lui Vlad Petri o parte dintre problemele sociale cu care societatea românească s-a confruntat în perioada 2012-2015.

Comenteaza