Artişti din Brazilia la Jazz Napocensis

Artişti din Brazilia la Jazz Napocensis
Festivalul Internațional ”Jazz Napocensis”, eveniment consacrat al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, ajunge anul acesta la cea de-a 21-a ediție, bucurându-și spectatorii melomani cu un repertoriu variat, stiluri diferite și artiști din Brazilia.

Toate concertele și interpretările jazzmanilor, consacrați sau în devenire, vor avea loc în Sala Europa, de la ora 19.00, în fiecare zi a festivalului. Intrarea este liberă. 

Luni, 20 noiembrie - ora 19.00

Club Dr. Jazz- Seară dedicată Body and Soul 

Marți, 21 noiembrie - ora 19.00

Jazz-ul, muzica libertăţii - Concursul debutanților în jazz, ediția a 33-a, va fi o seară dedicată studenților de la Conservator și altor tineri care vor să debuteze

Miercuri, 22 noiembrie - ora 19.00

La mulţi ani, Big Band Gaio! - seara va fi marcată de aniversarea trupei Big Band Gaio, înființată și coordonată de Ștefan Vannai, singura trupă studențească de jazz din țară, care împlinește anul acesta 35 de ani de existență.

- Jump Jazz Band - Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

- La început a fost ritmul (ScPATJ.) - Ansamblu de percuție

- Funk'e Fetish - o tânără trupă clujeană, înființată în 2015, care a deschis Festivalul Electric Castle ediția din 2016, formată din Adrian Balaban (baterie), Alexandru Teișanu (bas), George Condruz (chitară), Mădălina Rusu (voce)

- Dinbrazil, alcătuită din 4 studenți din Brazilia, sub îndrumarea unui profesor din Mexic promite un recital inedit. Solista vocală a grupului este Cristina Moraru Petrescu. Membrii trupei vor reprezenta Casa do Brasil din Cluj, singurul centru cultural din România având ca menire încurajarea și promovarea studiului culturii și artei braziliene.

Vor avea ocazia să vină în fața publicului și câștigătorii primelor locuri în concursul debutanților din 21 noiembrie.

Comenteaza