Şase premiere noi în cinematografele clujene!

Şase premiere noi în cinematografele clujene!
Două animaţii, o dramedie, un film de goază, un SF şi o comedie romantică vă vor încânta privirea weekendul acesta.

Şi caii sunt verzi pe pereţi

Noul film al lui Dan Chişu este o poveste despre iluzia îmbogăţirii fără muncă în România şi urmează două destine: cel al unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogaţi şi povestea a doi adulţi care, din cauza lipsei lor de cunoştinţe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliţi de un spam primit pe e-mail şi îşi pierd toate economiile. Poveştile se întâlnesc la sfârşit, când orice speranţă pare a fi pierdută.
Rulează la Odeon Cineplex şi Cinema Florin Piersic

Wreck-It Ralph

Animaţia spune povestea lui Ralph, cel aflat mereu în umbra lui Fix-It Felix, personajul pozitiv, iubit de toată lumea. După decenii de resemnare, Ralph hotărăşte să-şi ia soarta în mâinile sale masive şi porneşte într-o călătorie plină de peripeţii prin lumea video în care îşi ducea existenţa, pentru a dovedi că are şi el stofă de erou. Situaţia scapă de sub control atunci când Ralph, dornic să demonstreze ce şi-a pus în gând, eliberează un inamic puternic din nou sositul shooter la persoana întâi.
Rulează la Cinema City şi Odeon Cineplex

Silent Hill: Revelation 3D

Inspirat din jocul video "Silent Hill 3", filmul foloseşte tehnologia 3D pentru a ilustra lumea demonică în care este prinsă Heather Mason. Ajunsă în pragul vârstei de 18 ani, chinuită de coşmaruri şi de dispariţia tatălui ei, tânăra descoperă că identitatea ei e falsă, la fel şi viaţa pe care a trăit-o. Această revelaţie o conduce la o dimensiune alternativă în Silent Hill, unde un cult periculos deţine puterea. Heather este însoţită de Vincent, Harry şi Rose Da Silva, mama ei. Revelaţia va duce personajele principale mai adânc în lumea demonică, lume care o ameninţă să ramână prinsă în capcană pentru totdeauna.
Rulează la Cinema City

Love Is All You Need

Proiectat anul acesta în deschiderea TIFF, filmul regizat de Susanne Bier priveşte cu umor două subiecte sensibile: îmbătrânirea şi singurătatea. O mamă care tocmai a încheiat tratamentul pentru cancer se pregăteşte să meargă în Italia pentru a participa la nunta fiicei ei. Evenimentul se dovedeşte a fi doar un pretext pentru haosul care urmează să se dezlănţuie pe măsură ce înaintăm în poveste. Tatăl miresei se prezintă cu amanta, mirele nu mai este atât de sigur de pasul pe care urmează să-l facă, tatăl văduv al mirelui o seduce pe mama miresei, iar mătuşa mirelui îşi face simţită prezenţa în rolul unei guralive pe care nimeni nu o agrează.
Rulează la Cinema City

Upside Down

Conceptul de bază al acestui thriller SF este că în sistemul solar există două planete Pământ care sunt situate una în vârful celeilalte şi au propriile legi gravitaţionale, universul de deasupra fiind populat de oameni bogaţi, iar în universul de dedesubt locuind oameni săraci, care abia reuşesc să îşi asigure traiul zilnic. Situaţia se complică atunci când Adam (Jim Sturgess), un tânăr sărman şi idealist din lumea de jos, se îndrăgosteşte de Eve (Kirsten Dunst), o blondă frumoasă din lumea de sus, pe care a văzut-o pentru prima dată pe vremea când amândoi erau copii şi de dragul căreia îşi propune să construiască o punte de legătură între cele două universuri alternative.
Rulează la Odeon Cineplex, Cinema City şi Cinema Florin Piersic
Ronal Barbaren

Ronal este cel mai atipic barbar de pe Pământ, nefiind interesat de lupte, cuceriri sau chefuri. Visul său este ca toţi să îl lase în pace. Însă soarta a hotărât altfel pentru el. Într-o bună zi, Volcazar, şeful unui trib inamic, îi ia în prizonierat pe toţi barbarii cu scopul de a-i sacrifica şi a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal, care, împreună cu înţeleptul Alibert, cu tânăra războinică Zandra şi cu metrosexualul elf Elric, trebuie să treacă multe teste, pentru a-şi elibera poporul, a dobândi încrederea în forţele proprii şi pentru a cunoaşte dragostea.
Rulează la Odeon Cineplex şi Cinema City

Rubrică oferită de CinemaRx.ro

 

Comenteaza