Balul Operei 2017. Șlagăre nemuritoare din muzica românească. Amfitrioni: Rareş Bogdan şi Dan Bittman

Balul Operei 2017. Șlagăre nemuritoare din muzica românească. Amfitrioni: Rareş Bogdan şi Dan Bittman
Marele Bal al Operei 2017 va avea loc în 4 martie, la Opera Naţională din Cluj-Napoca, la un sfert de secol de la prima ediţie (1992). Va fi dedicat magiei șlagărelor nemuritoare din muzica românească.

Amfitrionii evenimentului vor fi realizatorul Realitatea TV Rareş Bogdan şi Dan Bittman, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi muzicieni din România.

După tradiționalul pre-show mediatic de pe covorul roșu, ediția 2017 aduce în fața publicului un spectacol în premieră, intitulat „Lăsaţi-mă să cânt!“, oferit de soliștii și orchestra Operei Naţionale Române Cluj, sub bagheta lui Andrei Tudor, regia Mihaela Bogdan, Axenia Șova, în viziunea coregrafică a lui Adrian Strâmtu, însoțit de trupa sa de dansatori.

În decorul aranjamentelor florale create de designerul Florina Bogdan, spectacolul prezentat de Rareș Bogdan și de Dan Bittman continuă cu tradiţionala Gală a Laureaţilor și decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, Emblemă de Cluj, Moda Cum Laude și a titlului de Senior al Cetăţii și Spiritus Mentor.

După o primă pauză de șampanie și recitalul susținut de Axenia pe scena special amenajată din foaier, cea de-a doua parte a balului continuă cu un concert extraordinar Holograf pe scena Operei Clujene. 

Marele Bufet al Balului Opereioferit de restaurantele gourmet wEBSite șiExceLoft, precum şi recitalul susținut de Mihai Băjinaru pe scena special amenajată din foaier vor face și din această ediţie o seară de neuitat.

Ediţia din 2016 a Balului Operei din Cluj-Napoca a adus în fața publicului un spectacol în premieră: "Musical on Broadway", sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea, în regia Mihaelei Bogdan.

Amfitrionii evenimentului au fost Rareș Bogdan şi căntărețul de culoare Irvin Doomes, din Statele Unite ale Americii. În cea de-a doua parte a balului, Horia Brenciu & HB Orchestra a susţinut, în același spirit de Broadway, flamboaiantul spectacol "Sinatra".

Comenteaza