Bilete reduse la ultimele trei reprezentaţii ale stagiunii Teatrului Maghiar

Bilete reduse la ultimele trei reprezentaţii ale stagiunii Teatrului Maghiar
La final de stagiune, Teatrul Maghiar din Cluj ofera bilete reduse pentru ultimele trei spectacole.

Clujenii pot viziona piesele "Leonce şi Lena" de Georg Büchner - dumincă, 16 iunie, ora 20.00, "Ruins True Refuge" - miercuri, 19 iunie, ora 20.00 şi "Leonida Gem Session", după Caragiale în cădere liberă - joi, 20 iunie, ora 20.00, la pret redus.  Conform reprezentantilor teatrului, exista două variante: cumpăraţi un bilet cu doar 5 lei sau daca veţi cumpăra bilete la Leonce şi Lena şi Ruins True Refuge, primiţi gratuit un bilet la Leonida Gem Session.

Duminică, 16 iunie, la ora 18.30, înainte de reprezentaţia cu Leonce şi Lena, va avea loc vernisajul expoziţiei foto semnată de Bence Makkai, cu fotografii făcute la workshopul de teatru pentru neprofesionişti, Atelier 200. La vernisaj va vorbi András Visky, iar cei prezenţi vor avea ocazia să urmărească şi filmul realizat în timpul atelierului.

Fiecare dintre cele trei spectacole a fost deja prezent la festivaluri importante din străinătate. Leonce şi Lena a fost prezentat, printre altele, la Sarajevo, Bogota şi Praga, iar în data de 28 iunie este invitat în cadrul Festivalului Büchner International din Giessen, Germania. Spectacolul de teatru-dans, Ruins True Refuge va participa la ediţia a XXV-a a Festivalului Teatrelor Maghiare din Kisvárda, în data de 23 iunie. Leonida Gem Session a fost prezentat cu succes la Budapesta, la sfârşitul lunii mai.

Biletele cu reducere pot fi achiziţionate de la casa de bilete a teatrului sau de pe pagina web Biletmaster.ro.

 

Comenteaza