Burse mai multe, datorită cererii mari, acordate de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”

Burse mai multe, datorită cererii mari, acordate de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”
Numărul burselor acordate anul acesta de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” a fost suplimentat cu 4 astfel de burse, de la 48 la 52, datorită cererii foarte mari, precizează reprezentanţii asociaţiei.
Cele 48 de burse au fost repartizate iniţial astfel: pentru elevi - 18 burse de câte 200 de lei lunar, pentru studenţi – 20 de burse de câte 300 de lei lunar, pentru masteranzi – 8 burse de cercetare de câte 400 de lei lunar, respectiv pentru doctoranzi – câte 500 de lei lunar.

În condiţiile în care pentru cele 48 de burse au aplicat 166 de solicitanţi, Colegiul Director al Fundaţiei a decis suplimenatrea cu încă 4 burse, câte 2 pentru elevi şi 2 pentru studenţi, repartizate tinerilor cu situaţii familiale şi materiale deosebite.

„Bursele se adresează tinerilor merituoşi, indiferent de confesiune sau etnie, care se remarcă prin rezultate deosebite la învăţătură, dar au posibilităţi materiale reduse. Ele se acordă pe o perioadă de 9 luni pentru elevi, studenţi şi masteranzi şi de 12 luni pentru
doctoranzi”, au precizat reprezentanţii Fundaţiei.
Etichete
Comenteaza