Când are loc cel mai aşteptat eveniment de fashion din Cluj, Gala UAD

Când are loc cel mai aşteptat eveniment de fashion din Cluj, Gala UAD
Gala UAD a fost locul de lansare pentru foarte mulți designeri care s-au remarcat în industria modei din România, precum și în cea din străinătate.

Datorită burselor de plasament, studenții și masteranzii au putut să aplice și apoi au fost acceptați în internship-uri la brand-uri internaționale renumite: Ann Demeulemeester, Nasir Mazhar, BLESS, Erdem, Marios Schwab, Meadham Kirchhoff, Barbara i Gongini, Ashish, Michael Sontag, HAAL, H&M etc.

Know how-ul pe care îl obțin în astfel de stagii și pregătirea intensă din cadrul programelor de studii se poate vedea în maturitatea și coerența celor peste 30 de colecții prezentate. Astfel de internship-uri, premii sau job-uri îi motivează pe tinerii creatori și nu fac decât să consolideze rolul Departamentului Modă-Design Vestimentar și al Galei UAD de a lansa noi talente.

Aşadar, în 2016, Gala UAD Fashion Design se va desfășura în spațiul de la etajul 1 al Sălii Polivalente, Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc vineri, 1 iulie 2016, cu începere de la ora 19.30.

In ceea ce priveşte coordonatorii colecţiilor care vor fi prezentate pe strapontină, acestia sunt: la licență, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și lect. univ. dr. Lucian Broscățean, iar la master prof. univ. dr. Anca Pia Rusan, prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și lect. univ. dr. Lucian Broscățean.

Comenteaza