Căutarea emblemei Teatrului Puck continuă

Căutarea emblemei Teatrului Puck continuă
Concursul de identificare a noii embleme a Teatrului de Păpuşi Puck din Cluj îşi prelungeşte din nou termenul-limită, după ce nici până la 30 septembrie nu a fost găsită ideea câştigătoare, al cărei autor urmează să fie răsplătit cu 1.000 de lei.

"Am greşit şi eu pentru că am lansat concursul (în luna iulie. n.red.) când copiii erau plecaţi, asta în încercarea de a-l lega de festivalul din octombrie. Încă nu s-a găsit idea cştigătoare, sunt câteva, expuse în hol, dar le-am analizat cu colegii mei şi am considerat că încă nu am găsit ce căutam", a precizat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă Emanuel Petran, directorul Teatrului de Păpuşi Puck.

Instituţia a lansat în luna iulie a acestui an un concurs, adresat în special elevilor şi studenţilor, dar nu numai, de identificare a noii embleme a Teatrului de Păpuşi Puck. Aceasta va purta numele celebrului personaj-spiriduş din "Visul unei nopţi de vară", de William Shakespeare, iar directorul instituţiei a vrut să îi ofere o nouă identitate grafică.

Întruct numărul participanţilor şi calitatea propunerilor nu au fost la nivelul scontat de organizatori aceştia au decis să prelungească termenul de înscrieri până pe 30 septembrie, dar nici până la această dată nu a putu fi desemnat o idee câştigătoare.

"Vă propun să continuaţi concursul. Vin şi de sărbătorile de iarnă, poate va fi un entuziasm mai mare", a punctat Vackar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, for de care aparţine teatrul clujean.

Directorul instituţiei, Emanuel Petran a specificat că participanţii nu trebuie să se intimideze de faptul că ideea lor ar putea fi emblema teatrului Puck. Pe lângă premiul câştigător vor fi acordate premii, constând în abonamente la spectacolele teatrului, şi următorilor clasaţi.

 

Comenteaza