Ce mesaj le transmite solistul Modern Talking fanilor din Cluj VIDEO

Ce mesaj le transmite solistul Modern Talking fanilor din Cluj VIDEO
Thomas Anders and the Modern Talking band vor concerta la Cluj-Napoca marţi, 27 septembrie 2016, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă. Celebrul cântăreţ a transmis un mesaj video fanilor clujeni.

"Dragii mei prieteni din România, vin în țara dumneavoatră în 27 septembrie. Vin la Cluj și sper să ne vedem acolo, să ne simțim bine, să fie un show reușit, să ne distrăm de minune. Aveți grijă de voi! Ne vedem acolo! La revedere!", spune Thomas Anders.

În cadrul concertului de la Cluj spectatorii vor putea savura toate hiturile formației: You're My Heart, You're My Soul, Cheri, Cheri Lady, Brother Louie, No Face, No Name, No Number, You Can Win If You Want, Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love), Geronimo's Cadillac, Sexy, Sexy Lover, Only Love can Break Your Heart, The Last Exit to Brooklyn vagy sau Jet Airliner.

Trupa pop a făcut senzație în anii '80-'90, iar single-urile menționate au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări europene. De altfel, "You're My Heart, You're My Soul" a fost, în 1984, pe primul loc în topurile muzicale din 35 de țări. Modern Talking a definit cu adevărat istoria muzicală de după 1980.

Grupul a vândut 75 milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane în întreaga carieră și a devenit o adevărată legendă care este vie de decenii întregi. Thomas Anders & The Modern Talking Band sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte cu casa închisă în fața fanilor din Chicago, Praga, Varșovia sau Sankt Petersburg.

Prețul biletelor la concertul de la Cluj este de 89 de lei (Party Zone, în picioare pe toată suprafața de joc), respectiv 99 de lei (Standard Seat - pe scaune, în tribune). Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

 

 

 

Comenteaza