Foto Ce poţi face, duminică, la Street Food Festival: prânz pe lopitău şi concerte Taraf de Caliu şi Moonlight Breakfast

Peste 60 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase așteaptă să fie descoperite la această ediție Street FOOD Festival din Cluj-Napoca, până duminică, 12 mai 2019. 

Prânz pe lopitău 

The Little Greenery și Nod Verde vă invită la un prânz prelungit, pregătit din produse locale, în cadrul Street Food Festival (zona Green Village), duminică 12 mai între orele 12.00 - 16.00.

Veți avea de ales (sau să le încercați pe toate!) între felurite preparate cu iz local: tarte dulci si sarate, prajituri cu fructe, clatite, placinte, checuri, branzeturi locale, mezeluri locale, salate de sezon, fructe, dulceturi, paine cu maia, pestouri și pateuri diverse. Vă veți putea răcori cu ceai organic, smoothie-uri, freshuri și cocktail-uri, toate pregătite din ingrediente de sezon.Sunteți bineveniți cu mic și mare, să ne facem duminica mai frumoasă, cu mâncare făcută cu suflet și cu apreciere față de producătorii zonei.

The Little Greenery este un caterer clujean cu meniu bazat pe produse locale. Sezonalitatea si lantul scurt de aprovizionare sunt criteriile principale in alegerea ingredientelor cu care lucram. Mai multe detalii despre The Little Greenery găsiți aici: https://www.facebook.com/thelittlegreenerycluj/ .

Nod Verde este primul FOOD HUB din nordul Transilvaniei, un centru de integrare și agregare a producătorilor și produselor din județul Cluj și împrejurimi. Mai multe detalii despre Nod Verde găsiți aici: https://nodverde.ro/ Prețul biletului este 85 RON, biletele sunt disponibile aici: https://eventbook.ro/other/bilete-pranz-la-lopitau

Street Food Stage

17:00 Soul Serenade
18:00 Taraf de Caliu
19:30 Moonlight Breakfast

VRT Area

16:00 Puiu&Bully

Street Acts

13:00 | 14:30 | 16:00 | 18:00 One Man's Band
16:00 | 18:00 Magic Puppet
19:00 Koszika & The HotShots

Local Heroes DJ Spot

10:00 DEX
13:00 Vasiu

Ajunge în 11 orașe din România

Și anul acesta, truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile țării: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și Cluj-Napoca. SFF este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe.

An de an festivalul a atras tot mai mulți pofticioși și participanți, iar în 2018 a fost vizitat de 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia Street Food a avut un impact însemnat la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Comenteaza