Cele mai bune locuri la concertul lui James Blunt se vând ca pâinea caldă. Vezi care sunt

Cele mai bune locuri la concertul lui James Blunt se vând ca pâinea caldă. Vezi care sunt
Clujenii vor să aibă locuri cât mai bune la concertul pe care artistul britanic James Blunt îl va susţine la Sala Polivalentă. Cele mai bine vândute bilete sunt, de altfel, şi cele mai scumpe. Vezi care sunt acestea.

Deşi există încă şase categorii de bilete scose la vânzare pentru concertul lui James Blunt, cu preţuri cuprinse între 100 şi 225 de lei, clujenii preferă să dea un ban în plus din buzunar, pentru a avea locuri cât mai bune.

Cele mai bine cerute bilete, până în momentul de faţă, sunt cele de la categoria VIP, unde au fost achiziţionate deja mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare, chiar dacă preţul acestora este de 250 de lei.

Aflat deja în turneu, James Blunt a transmis un mesaj publicului din Romania: "Salut! Sunt James Blunt şi voi concerta pe arena (Sala Polivalentă) din Cluj, în 31 octombrie. Ne vedem acolo!"


Concertul lui James Blunt, din 31 octombrie, include în exclusivitate România în turneul mondial oficial al artistului, "Moonlanding World Tour 2014". Organizat în cadrul celei de a patra ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TIMAF), este, în acelaşi timp, evenimentul de inagurare a noii Săli Polivalente.

 

Comenteaza