Central Park Wine, festival în aer liber dedicat vinului și gastronomiei

Central Park Wine, festival în aer liber dedicat vinului și gastronomiei

Cluj-Napoca va găzdui cel mai mare festival în aer liber dedicat vinului şi gastronomiei, Central Park Wine Festival. Evenimentul va avea loc în Parcul Central și în clădirea Cazinoului.

Între 31 august – 2 septembrie 2018, vinurile care vor da savoare festivalului provin atât din ”lumea veche” – Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, cât și din ”lumea nouă” – Argentina, Australia sau Chile. Li se vor alătura vinuri românești de înaltă clasă, dar și produse derivate, precum șampanie ori coniac. Licorile aromate vor însoți delicii culinare din bucătăria grecească, asiatică, franceză, spaniolă, italiană și românească. Indiferent de gust sau de buget, invitații vor fi răsfățați cu arome deosebite și vor putea achiziționa orice produse prezentate în cadrul festivalului. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuită. Pentru degustările de vinuri premium este necesară achiziționarea unui permis de intrare ce poate conține cinci, zece sau 15 degustări. 

Degustarea de vinuri va fi completată cu preparate culinare delicioase din bucătării diverse şi condimentată cu muzică live, petreceri tematice mixate, precum și cu proiecții de film în aer liber. Festivalul va avea o zonă de activități pentru copii. 

Festivalul are și o componentă ecologică, prin promovarea utilizării ambalajelor ecologice, dar și a agriculturii și viticulturii organice, precum și a alimentației sănătoase și echilibrate. 

Comenteaza