Clujenii, invitaţi să lectureze în Parcul Central

Clujenii, invitaţi să lectureze în Parcul Central
În fiecare zi de joi a lunii august, clujenii care vor merge în Parcul Central vor putea să se relaxeze citind. Acestora le vor fi puse la dispoziţie colecţii inedite de cărţi, totul în scopul de a promova lectura.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Trei zile din august vor fi zile ale lecturii în Parcul Central. Acolo va poposi un bibliobus, care le va pune la dispoziţie clujenilor 2.000 de documente: cărţi de referinţă, cărţi pentru învăţărea limbilor străine, cărţi de informatică, cărţi de economie casnică, beletristică pentru adulţi, bibliografie şcolară, carte pentru copii, filme şi muzică, precum şi o colecţie de jocuri şi jucării pentru copii.

Mai exact, Biblioteca Mobilă se va deplasa în zilele de 13, 20 şi 27 august, între orele 14:00 şi 20:00, în Parcul Central Simion Bărnuţiu, unde va fi amenajată o zonă de lectură în aer liber. Doritorilor li se vor elibera pe loc permise de intrare la bibliotecă.

Este nevoie de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev şi de prezenţa unuia dintre părinţi sau tutore legal pentru copiii minori. Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari şi şomeri este gratuită. Costurile pentru permise sunt: pentru adulţi - 14 lei/legitimaţie, pentru preşcolari, elevi, studenţi - 6 lei/legitimaţie, valabilitatea acestora fiind de cinci ani.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeţeană Octavian Goga Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza