Culturepreneurs. Mentorat gratuit în industriile culturale

Culturepreneurs. Mentorat gratuit în industriile culturale

Centrul Cultural Clujean lansează un program gratuit de educație antreprenorială destinat ideilor, produselor și serviciilor din industriile culturale, sub denumirea de Culturepreneurs.

Culturepreneurs facilitează colaborarea între industriile culturale și sectorul IT&C. Programul sprijină crearea și dezvoltarea de produse și servicii în design, film, știri, literatură, jurnalism, muzică, cultură, artă multimedia, meșteșuguri şi mass media. În cadrul proiectului sunt oferite programe de training și workshop-uri, mentorat și consultanţă în management și tehnologie, organizarea de întâlniri cu potenţiali investitori și distribuitori, acces la spaţii de coworking iar programul este gratuit pentru participanții selectați.

"La intersecția dintre cultură și tehnologie e programul nostru Culturepreneurs. Vom pune laolaltă creativi și pasionați de tehnologie care vor lucra împreună pentru a crea și dezvolta produse și servicii ingenioase în design, film, muzică, artă multimedia şi mass media. Totul se va face cu sprijinul experților în cadrul unor workshop-uri și programe de mentorat", spun reprezentanţii Centrului Cultural Clujean. 

Programul se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani, cu background tehnic, economic, în cultură & industrii creative, care au o idee de produs/startup/serviciu într-unul din domeniile definite pentru program. Sunt susținute atât inițiativele celor care își doresc să devină antreprenori și să-și implementeze ideile prin punerea bazelor unui startup, dar și a celor care sunt deja experți în domeniu și sunt interesați să cunoască persoane din industrii complementare.

Înscrierea în programul Culturepreneurs se face până în data de 20 octombrie 2018 și presupune completarea formularului online de pe pagina www.culturepreneurs.ro, unde se pot găsi mai multe detalii cu privire la program. După perioada de înscrieri urmează organizarea, între 27 octombrie - 23 noiembrie, unei serii  de 4 workshop-uri care sunt menite să sprijine punerea în practică a ideilor înscrise în program.

Pe perioada programului, participanții o să aibă oportunitatea de a interacționa și primi mentorat de la antreprenori activi cu experiență și cunoștințe în domeniul afacerilor, culturii și IT&C. Pe parcurs, participanții o să lucreze în echipe unde vor avea ocazia să formeze conexiuni cu diverși parteneri implicați în program.

Comenteaza