Video Foto Armin van Buuren a mixat șapte ore la UNTOLD

Armin van Buuren a mixat șapte ore la UNTOLD

Luni dimineață, la ora 09:00, DJ-ul Armin van Buuren încă mixa pe scena festivalului, pe care urcase la ora 02:30.

Ultima seara a ținut spectatorii în picioare câteva ore bune după răsărit. Luni dimineață, la ora 09:00, DJ-ul Armin van Buuren încă mixa pe scena festivalului, pe care urcase la ora 02:30.

 

\

La 09:10 DJ-ul și-a luat la revedere de la fani, cărora le-a mulțumit și le-a promis că revine la anul, dezvăluind că va fi ceva cu totul special, pentru că se împlinesc cinci ani de Untold. DJ-ul și-a încheiat recitalul, din care a transmis două ore live pe contul personal de Facebook, cu un cântec compus de el, pe care l-a dedicat clujenilor.

DJ-ul a încheiat show-ul după șapte ore şi a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor, afişând pe ecran mesajul în limba engleză ”Mulţumesc, România!” şi spunând ”Mulţumesc, Untold!”. ”Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.

La final, a coborât în mijlocul mulțimii dând mâna cu fanii și acordând autografe. Și anul trecut DJ-ul olandez a mixat timp de şase ore, până la răsărit, pe scena Untold.

Comenteaza