Expoziţii de fotografie în spaţii neconvenţionale din Cluj

Expoziţii de fotografie în spaţii neconvenţionale din Cluj
Lucrări ale tinerilor fotografi Adi Bulboacă, Hajdu Tamas, Alex Gâlmeanu şi Vlad Cupşa vor vi expuse în spaţii neconvenţionale din Cluj-Napoca, la sfârşit de săptămână, în cadrul Photo Marathon.

Omul din tren - Adi Bulboacă - Gara Mică

Adi Bulboaca iubește trenurile. A petrecut 30 de zile în peste 100 de trenuri și a adunat mii de cadre cu povești. Expoziția „Omul din tren" aduce în atenția publicului pasiunea lui Adi pentru trenuri și cadrele pe care le-a surprins în timpul călătoriilor sale pe șine.

Greatest clicks - Hajdu Tamás - Turnul Croitorilor

De cele mai multe ori când trecem prin decorurile cotidiene, atenţia ni se toceşte. Aproape că nu mai înregistrăm nimic din cum se desfăşoară locurile şi oamenii din jurul nostru. Hajdu Tamás este însă un vânător a cărui vigilenţă pentru detaliile acunse dincolo de învelişul aparentei banalităţi pare să se ascută cu fiecare ieşire din casă. În fotografiile lui, realitatea îşi dezvăluie misterele, poezia, cacofoniile, absurdul şi jocurile subtile, pe care numai privirea ce transformă observaţia în artă le poate recupera din efemeritate.

Cinemagraphs - Alex Gâlmeanu - Urania Palace

Fotografiile animate ale lui Alex Galmeanu scot din rutină privirea obișnuită, iar ritmul alert al secvențelor dezvăluie personaje misterioase care spun povești nesfârșite. Cinemagraphs este un experiment ce invită astfel vizitatorii să interacționeze cu arta fotografică într-un mod inedit.

My side of the concert - Vlad Cupșa - Atelier Cafe

Prima expoziție foto a lui Vlad Cupşa a avut loc în 2012, la festivalul Peninsula. De atunci, stilul său s-a consolidat, iar fotografia de concert, festival și party a câștigat o semnătură proprie și inconfundabilă.
Expoziția „My side of the concert" reprezintă o retrospectivă a celor mai faine momente surprinse la Electric Castle și NorthSide Festival. Fotografiile lui Vlad sunt definite de stări oscilante, emoții care copleșesc, producții de scenă impunătoare și artiști fericiți.

Expoziţiile sunt deschise publicului în perioada 14-16 octombrie 2016, între orele 12:00 - 20:00. Intrarea este gratuită.

Expozițiile fac parte din evenimentul Photo Marathon, care propune pasionaților de fotografie un maraton de expoziții, workshop-uri și fotografie.

Comenteaza