Festival pentru iubitorii de natură, pe dealul Feleacului

Festival pentru iubitorii de natură, pe dealul Feleacului
Iubitorii de natură sunt invitaţi, în perioada 8-10 iulie, la cea de a treia ediţie a Green Sensation Festival, eveniment ce va avea loc pe dealul Feleacului din Cluj. Anul acesta, 60% din încasările festivalului vor fi redirecționate către acțiuni de ecologizare și de ajutorare a oamenilor defavorizați din zonele montane greu accesibile.

Cele trei zile de festival au un program greu de refuzat, bazat pe activități în natură dintre cele mai interesante, între care se numără echitație, tir cu arcul tradițional, slackline, waterslide, tiroliană, caiac-canoe, concurs de înot, de alergat, de moutain bike.

Participanții vor avea ocazia de a concura la diverse competiții în natură, cum ar fi concurs cu bărci din peturi pe lacul Someșul Cald, scopul concursului fiind colectarea și reciclarea a peturilor într-un mod creativ, concurs de alergat, înot și mountain bike (triatlon) sau concurs de alergat pe un traseu cu obstacole.

Serile se anunţă incendiare. Pe scenă vor urca OCS, Travka, Luna Amară, Les Elephants Bizzares, Toulouse Lautrec, Fără Zahăr, Basska, Ţapinarii, Ska-Nk, Theory of Mind, Natif şi DJ-ii momentului: Litchi din Rusia, Score Band, Dj Necs, Flo, Apreskeyz sau CDJ Team.

Green Sensation 2016 își propune să îi determine pe tineri să descopere frumoasele zone ale României sprijinind dezvoltarea turismului naţional. Organizatorii au pregătit un târg de turism cu tema "Cunoaște-ți țara!" prin care diferitele destinații și atracții turistice vor fi aduse mai aproape de public.

Festivalul se va desfăşura în Fun Park Cluj-Napoca. Biletul de intrare costă 90 de lei până în 3 iulie şi 110 lei preţ final.

Comenteaza