Festivalul de post-rock din Cluj, anulat: "Suntem în situația de a nu putea susține financiar desfășurarea Fog Formula"

Festivalul de post-rock din Cluj, anulat:
Primul festival de post-rock din România, Fog Formula, anunţat pentru mijlocul lunii august într-o staţiune montană din judeţul Cluj, a fost anulat. Din lipsă de fonduri.

"Dragi post-rockeri! Ne pare foarte rău, dar Fog Formula nu va mai avea loc, cel puțin nu în 2016. În organizarea unui astfel de festival există câteva riscuri pe care a trebuit să ni le asumăm și împotriva cărora a trebuit să luptăm, iar aceste riscuri se referă bineînțeles la partea financiară a evenimentului. Din nefericire, nu am reușit să câștigăm lupta asta, și suntem în situația de a nu putea susține financiar desfășurarea Fog Formula. În nici un caz la standardul pe care ni l-am propus. Nu ne așteptam ca festivalul să fie profitabil, nu e vorba despre asta. Am luptat însă pentru a-l face sustenabil. Din păcate, nu am reușit, și pentru asta ne cerem scuze. Celor care ne-au sprijinit din timp, vă mulțumim foarte mult. Probabil că ați primit deja e-mail-ul de la partenerul nostru Biletmaster, legat de restituirea contravalorii biletelor. Vă asigurăm că toată lumea își va primi banii înapoi, nu trebuie decât să urmați instrucțiunile din e-mail-ul respectiv", au scris organizatorii festivalului pe o reţea de socializare.

Peste 20 de trupe, între care Bearded Youth Quest, Environments, Fine, It's Pink, Kamikaze Scotsmen, KUHN FU, Poly-Math, stonefromthesky, Sunset in the 12th house, Temple Invisible, Terraformer, Tides From Nebula, Toundra și Valerinne, ar fi urmat să concerteze, între 12 şi 14 august 2016, pe un platou la ieșirea din stațiunea montană Beliș, înspre Fântânele.

Preţul biletelor ar fi fost 225 de lei, cost care includea şi campingul.

Comenteaza