Festivalul de stand-up comedy ajunge în cartierele Clujului

Festivalul de stand-up comedy ajunge în cartierele Clujului
Festivalul Internațional de Stand-UP Comedy revine, între 4 şi 10 noiembrie 2016, la Cluj-Napoca. Show-urile vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților, Cinema Dacia, Cinema Mărăști și Cinema Victoria.

Ediția din acest an a FISC-ului va debuta cu o nouă etapă a competiției Open Mic, competiție ce va oferi o șansă de afirmare tinerelor talente iubitoare de comedie. De această dată au fost aleși 6 finaliști care vor încerca să impresioneze live publicul cu cele mai bune glume. La finalul fiecărei seri de Open Mic, iubitorii de comedie vor putea asista, de asemenea, la spectacole de stand-up comedy alături de artiști renumiți. Printre invitații de anul acesta se numără: Sergiu și Andrei, Badea și Bordea, Dezbrăcatu, Unguru Bulan și Nicu Bendea, Toma, Micutzu și Natanticu și clujenii de la Just Push Play.

Alături de aceștia, FISC-ul va continua misiunea începută în 2015 și va aduce umorul mai aproape de oameni prin show-uri de excepție oferite în cartierele Clujului. De această dată pe scenă vor urca nume precum Serghei și Ansia (câștigătoarea premiului de originalitate Românii au Talent), Raul Gheba (participant la emisiunea Românii au Talent) și Nae și Gabriel Gherghe (finaliștii iUmor).

"Abia așteptăm să râdem din nou la Festivalul Internațional de Stand-UP Comedy. Am reușit an de an să dezvoltăm un concept plin de culoare și sincer, pot să vă spun că artiștii abia așteaptă să se facă de râs în fața publicului clujean...evident cu glume bune și umor de calitate. An de an în Noiembrie Clujul devine capitala stand-up comedy și prinde viață alături de unii din cei mai iubiți comedianți. Mă bucur că anul acesta avem printre invitații noștri nume importante de pe scena comediei, care s-au decis să treacă în lumea stand-up-ului, alături de tinere talente care vor demonstra de ce sunt în stare, live în fața unui public numeros. De asemenea, la cererea publicului am pus în vânzare abonamente pentru toate spectacolele de la Casa de Cultură a Studenților, astfel ca iubitorii de umor să aibă locul asigurat în fiecare seară de comedie. Ce pot să vă mai spun? Abia aștept să râdem împreună la FISC", a declarat Iancu Șerbănescu, Manager Festivalul Internațional de Stand-UP Comedy

Programul Festivalului Internațional de Stand-UP Comedy 2016:

- 4 Noiembrie - Semifinala 1 Open Mic - Sergiu și Andrei - Casa de Cultură a Studenților
- 5 Noiembrie - Stand-UP Comedy cu Serghei și Anisia - Cinema Mărăști și Cinema Dacia Mănăștur
- 5 Noiembrie - Semifinala 2 Open Mic - Raul Gheba - Cinema Victoria
- 6 Noiembrie - Finala Open Mic - Stand-UP Comedy cu Badea și Bordea - Casa de Cultură a Studenților
- 7 Noiembrie - Just Push Play - Casa de Cultură a Studenților
- 8 Noiembrie - Stand-UP Comedy cu Nae și Gabriel Gherghe - Cinema Mărăști și Cinema Dacia Mănăștur
- 9 Noiembrie - Stand-UP Comedy cu Dezbrăcatu', Unguru Bulan și Nicu Bendea - Casa de Cultură a Studenților
- 10 Noiembrie - Stand-UP Comedy cu Toma, Natanticu și Micutzu - Casa de Cultură a Studenților

Biletele încep de la 20 de lei și sunt disponibile pe www.biletmaster.ro.

 

Comenteaza