Festivalul Poveştilor din Transilvania, la Muzeul Etnografic

Festivalul Poveştilor din Transilvania, la Muzeul Etnografic
Povestiri, teatru, ateliere de lucru, desen, muzică, proiecţii video, expoziţii de fotografie, în acest weekend, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Evenimentele fac parte din cadrul Festivalului Poveştilor din Transilvania şi sunt dedicate în special copiilor cu vârste între 5 şi 16 ani.

În cadrul manifestărilor din weekend, un loc special îl va ocupa concursul cu premii „Tânărul Povestitor al Anului" ce se adresează copiilor între 8 - 14 ani.

Ediţia a doua-a a Festivalului Poveştilor va reuni, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, numeroase organizaţii: Centrul Cultural Rus, Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai", Teatrul React, Departamentul de Limbi şi literaturi asiatice -Programul de limba japoneză al Facultăţii de Litere din cadrul U.B.B., Institutul Confucius, Transilvania Spotters, Casa do Brasil, Centrul de Limbă Portugheză/Camões I.P. - Cluj, Centrul de Reuşită Universitară AUF, Centrul de Resurse pentru Comunitate etc.

Festivalul a fost iniţiat la Cluj în 2013 de către o bună cunoscătoare a acţiunilor dedicate Zilei Internaţionale a Poveştilor - dra Camilla Rooney (Marea Britanie).

Etichete
Comenteaza