Horoscop de weekend .

Horoscop de weekend .
Berbec
Trebuie să cauţi prin cărţi sau prin cunoştinţele acumulate anterior soluţia la problema de faţă, ca atare ia o pauză şi răsfoieşte prin amintiri sau prin cursuri. Sigur ai învăţat cândva cum se rezolvă problema, dar ai nevoie de puţină linişte pentru a apela la vechile informaţii.
Taur
Ieşi în lume şi distrează-te, pentru că apar ocazii excelente de a te simţi bine în compania mai multor persoane vesele şi pline de viaţă. Eşti primit cu braţele deschise în anturajul tău de prieteni şi peste tot te bucuri de popularitate şi simpatie.

Gemeni
Eşti dornic de distracţie, dar ca să te simţi bine aşa cum ai dori tu ar însemna să faci nişte cheltuieli suplimentare. Meriţi şi tu un bonus, ca atare nu te uita la bani, pentru că rolul lor este şi acela de a te face să te simţi bine.

Rac
Se ştie că eşti una dintre cele mai sensibile zodii, iar când vine vorba de artă, de copii sau de chestiuni de familie, te înduioşezi până la lacrimi. Iată cum reuşeşti să găseşti un motiv de fericire din tot ce vezi pentru că sufletul tău se înmoaie în faţa unor evenimente cu încărcătură spirituală.

Leu
Cineva te trage de mânecă să
nu te aventurezi într-o direcţie necunoscută, deoarece riscurile pot exista pretutindeni. Nu suporţi să ţi se spună ce să faci, dar mai ales ce să nu faci, de aceea e posibil să nu respecţi sfaturile acestuia de a sta pe loc şi vei face o mare greşeală.

Fecioară
Ai un rol important în discuţiile acestei zile, pentru că ai o altă viziune asupra lucrurilor şi le poţi atrage şi altora atenţia asupra unor detalii pe care numai o Fecioară minuţioasă ca tine le poate remarca. Asta deşi unii vor considera că numai ei au dreptate

Balanţă
Banii pe care i-ai ţinut deoparte au un scop foarte important, de aceea nu trebuie să te laşi tentat de tot felul de atracţii costisitoare, pentru că vei aduna cu greu la loc sumele pe care eşti gata să le cheltuieşti, fie pe haine noi, fie pe vreun aparat electrocasnic.

Scorpion
Ai ajuns într-un moment al proiectelor tale în care poţi face o recapitulare a paşilor parcurşi, dar nu îţi place ceea ce vezi. Simţi
că se putea mai bine sau că, dimpotrivă, ai muncit mult şi iată, roadele sunt sub aşteptări. Ar fi bine să te mulţumeşti şi cu mai puţin.

Săgetător
Este o zi extrem de agitată, în care tensiunea planează peste tot. Poate tu eşti factorul principal care declanşează conflictul, dar ai şi ghinionul de a nimeri, fără nici o vină, în mijlocul unei dispute aprinse. Fii pregătit ca toate armele să se întoarca spre tine.

Capricorn
Dacă ţi-ai dedica ziua lucrurilor frumoase şi sensibile ale vieţii, ar fi un weekend reuşit, pentru că sufletul tău e sensibil şi are multe de oferit. Că e vorba de cuplu, de copii sau de preocupări artistice, eşti un exemplu de dăruire, de inspiraţie şi de bunăvoinţă.

Vărsător
De mult nu ai mai fost atât de plin de veselie! Se petrec evenimente frumoase în viaţa ta personală, evenimente ce te ajută să te manifeşti cu mai multă energie. Optimismul nu te părăseşte nici o clipă şi, atât timp cât îţi menţii acest tonus bun, soarele va străluci permanent.

Peşti
Nu te simţi în largul tău în compania unei persoane cu care nu prea ai multe de vorbit. S-a interpus un blocaj de comunicare între voi, fie pentru că nu mai ai încredere în
ea şi preferi să o ţii la respect, fie pentru că nu o cunoşti încă şi mai bine mai stai puţin în expectativă.

Preluare de pe www.acvaria.ro n


Comenteaza