Video Încă un nume mare concertează, în 2019, la Cluj

Încă un nume mare concertează, în 2019, la Cluj

Hit-uri precum "It`s Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "I`ll never fall In Love Again şi "If I Only Knew" vor răsuna LIVE în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 

Sir Tom Jones va cânta pentru prima data în Transilvania, în 26 iunie 2019, la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca. Pe lângă cele mai cunoscute cântece, artistul britanic va interpreta noi compoziţii de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room si Praise & Blame.

Prețuri bilete:


TEREN VIP – 475 lei
TRIBUNE 1 – 395 lei
TEREN PREMIUM – 345 lei
TRIBUNE 2 – 285 lei
TRIBUNE 3 – 225 lei
TRIBUNE 4 – 145 lei

Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hit-uri care s-au clasat pe primele poziţii în topurile muzicale internaţionale, turnee, show-uri spectaculoase în Las Vegas, reveniri muzicale impresionante şi participarea ca antrenor la celebra emisiune The Voice UK.

Indrăgit pentru vocea complexă, cu note de bariton, Tom Jones s-a dovedit a fi unul dintre cei mai versatili artişti, trecând de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzica gospel. Excelenţa sa muzicală a fost răsplătită de-a lungul timpului cu numeroare distincţii. In anul 2006, muzicianul a fost decorat cu gradul de cavaler de către Regina Regatului Unit, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării jubileului de diamant. Talentul muzical i-a fost recunoscut încă de la începutul carierei, obţinând premiul Grammy pentru Cel mai bun debut. A câştigat premiul BRIT Award pentru Cel mai bun artist şi pentru contribuţia adusă muzicii britanice, a fost distins cu premiul Silver Clef Award pentru Intreaga Carieră, fiind premiat şi de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Bărbatul Anului de Revista GQ şi a câştigat prestigiosul UK Music industry Trust Award.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conţine exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezintă o întoarcere la origini şi a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”. Albumul conţine cântece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit In The Room” s-a remarcat prin mixul de naturalete, simplitate şi muzica soul.

După lansarea celor două albume, a urmat în anul 2014 un turneu şi multe alte apariţii în cadrul unor evenimente importante precum concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School şi in cadrul BBC Music Awards.

 

Comenteaza