Lasere, ecrane speciale şi efecte 3D la concertul lui Jean-Michel Jarre

Lasere, ecrane speciale şi efecte 3D la concertul lui Jean-Michel Jarre
Artistul Jean-Michel Jarre revine în forță pe scenă după o pauză de nu mai puțin de șase ani. 200 de persoane iau parte la pregătirea show-ului de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Așa cum și-a obișnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultimă generație și efecte vizuale care vor propulsa publicul într-o atmosferă electronică senzațională.

Cântărețul este așteptat împreună cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline. Noutatea concertului constă și în melodiile care fac parte din albumul "Electronica" și pe care Jarre le interpretează pentru prima dată în fața publicului. Pe lângă acestea, cântărețul va impresiona prin melodii deja binecunoscute din albumele "Equinoxe" (1978) și "Oxygene" (1976), la lansarea căruia a fost înregistrat succesul său mondial.

Concertul face parte din renumitul turneu mondial "Electronica", care va începe în Anglia în luna octombrie. Al doilea volum al albumului, "Electronica 2: The Heart of Noise", a fost lansat în primăvara acestui an prin Sony Music International. El vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat "The Time Machine", și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși cele două volume care constituie acest album.

Concertele sale sunt renumite pentru numerele impresionante de participanți, drept urmare și anul acesta peste 3.000 de bilete au fost vândute cu trei luni înainte de eveniment.

Jarre a stabilit recorduri Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul cu o audiență de 2,5 milioane de fani, organizat la Paris, în fața La Défense. Mai apoi, artistul și-a depășit propriul record în Moscova când a susținut un concert pentru 3,5 milioane de fani cu ocazia aniversării de 850 de ani a orașului.

Pentru concertul din Cluj-Napoca, din 11 noiembrie, biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al evenimentului, www.funticket.ro, dar și de pe dieselevents.ro, la preţuri cuprinse între 110 lei și 495 lei.

Comenteaza