Litoralul se mută în Cluj

Litoralul se mută în Cluj

Între 7 și 12 august 2018 malul râului Someș se transformă în litoral. Organizatorii "Vamos a la Playa" promit muzică, șezlonguri, jocuri de plajă și de societate, ateliere pentru copii, concerte şi ateliere culinare.

RadioVacanța, turnul salvamarului, pozarul, cantina, porumbul fiert, berea, dar mai ales atmosfera de terasă sunt detalii care îi vor ajuta pe clujeni s se simtă „ca la mare”. Vamos a la Playa este un concept construit de Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. A debutat în 2015 și s-a desfășurat în luna august a fiecărui an, în aceeași locație, respectiv Plaja Grigorescu.

„Proiectul susține strategia noastră de a promova experimentarea nemijlocită a spațiului public și de încurajare a cetățeniei active. Reunește conceptele de Urban Living Room și Beaches in the City, invitând cetățenii să devină actori în transformarea dinamică a orașului. El este un experiment destinat să demonstreze că orașul câștigă succes și notorietate prin acțiuni inovative, dezvoltate interactiv, la nivelul străzii”, precizează organizatorii.

Evenimentele vor avea loc pe plaja Grigorescu.

Poza noua 06.08.2018

Comenteaza