Loredana Groza, invitatul special al concertului lui Alessandro Safina de la Cluj

Loredana Groza, invitatul special al concertului lui Alessandro Safina de la Cluj
Îndrăgitul tenor Alessandro Safina va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 14 decembrie 2016, alături de Loredana Groza. Cei doi vor fi acompaniaţi de peste 60 de instrumentiști ai Orchestrei Operei Naționale Române din Cluj.

"Dacă Safina a fost invitatul Loredanei în cadrul spectacolului acesteia, "Sentimente", din 26 noiembrie, de la Sala Palatului din Bucureşti, acum românca îşi "ia revanşa" şi vine să îl acompanieze pe celebrul tenor, în câteva piese, în deschiderea concertului său de pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca", anunţă organizatorii.

Printre piesele de rezistență incluse de artistul italian în playlist-ul concertului de la Cluj-Napoca se numară: "Guarda Che Luna", "Insieme a te" sau melodia "Luna (Only You)", care figurează pe coloana sonoră a serialului "Clona", adorată de spectatorii români.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a). 

Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene și are o carieră strălucitoare în domeniul operei. A colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Popularitatea tenorului italian a cunoscut o creștere începând cu anul 2000. Această ascensiune a renumelui se datorează viziunii lui Alessandro Safina asupra muzicii clasice, pe care o îmbină cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat, și pe care acesta îl numește "Opera-Rock".

 

Comenteaza