Michael Bolton concertează la Cluj. Cât costă biletele

Michael Bolton concertează la Cluj. Cât costă biletele

Cântăreţul american Michael Bolton va susţine anul acesta concerte la Cluj-Napoca şi la Bucureşti.

Artistul în vârstă de 66 de ani, premiat de două ori cu Grammy, va urca, în 20 iulie, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi în 22 iulie, pe cea a Sălii Palatului din Bucureşti. Ambele concerte vor începe de la ora 20:00.

Biletele pentru concertele de anul acesta din România pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 74 şi 288 de lei, pentru Cluj-Napoca, şi 64 şi 588 de lei, pentru Bucureşti. Bolton a lansat solo un număr de 18 albume, care au fost vândute în peste 75 de milioane de copii la nivel global.

El a debutat în 1975 cu discul „Michael Bolotin” (numele său real), iar cel mai recent este „A Symphony of Hits”, apărut anul acesta. Este cunoscut pentru piese ca „How Am I Suppose to Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You... But I Lied”, „When a Man Loves a Woman” şi „Can I Touch You... There?”.

Bolton a mai primit şase trofee American Music, trei nominalizări Emmy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame. A colaborat cu nume ca Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. şi Kenny Rogers.

Comenteaza