Foto Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020

Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020
Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020
Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020
Mii de clujeni la spectacolele WonderPuck 2020

Festivalul stradal WonderPuck a reunit anul acesta, la evenimentele care au avut loc în weekend, la Cluj, în condițiile impuse de pandemie, peste 4.000 de participanţi.

Mai exact, numărul total al spectatorilor prezenți fizic la evenimentele celei de-a patra ediții a Festivalului Stradal WonderPuck 2020 a fost de aproximativ 4.380. Numărul maxim permis în locație – 500 - s-au înregistrat la avanpremiera spectacolului „Vasilache și Marioara în jurul lumii", prezentat de artiștii Teatrului de Păpuși „Puck" din Cluj-Napoca. Tot 500 de persoane au luat parte la spectacolul cu foc prezentat de Compania de Teatru de Animație și Evenimente MAG din București. De asemenea, spectacolele „Pisicile nearistocrate" (al Teatrului pentru Copii „Arlechino" din Brașov) și „O poveste din lumea păpușilor" (al Teatrului de Păpuși „Prichindel" din Alba Iulia) au reunit 470, respectiv 450 de spectatori. Menționăm că numărul de spectatori a fost restricționat conform normelor de prevenire în vigoare în contextul pandemiei de coronavirus.

Pentru ca evenimentele din cadrul festivalului să ajungă la cât mai mulți spectatori, au fost organizate atât ateliere online, cât și transmisiuni în direct pe internet.

Transmisiunile live ale manifestărilor din cadrul celei de-a patra ediții a festivalului clujean au înregistrat aproximativ 112.000 de vizualizări.

Festivalul și-a păstrat caracterul internațional și la această ediție (Polonia a avut participare directă, iar Canada și Turcia au avut spectacole sub formă de proiecții).

Festivalul din acest an a reunit neașteptat de mulți spectatori, iar artiștii invitați din alte orașe au fost impresionați de ordinea, de civilizația și de buna organizare de la Cluj. Ne bucurăm că am reușit să le oferim clujenilor condiții sigure de vizionare în contextul pandemiei și am fost impresionați de modul în care chiar și cei mici au respectat regulile. Am simțit multă bucurie și căldură din partea publicului, clujenilor le era dor să participe la un eveniment cultural.

loading...
Comenteaza