Motocicliştii se întorc la Gilău. Sâmbătă fac paradă prin Cluj-Napoca

Motocicliştii se întorc la Gilău. Sâmbătă fac paradă prin Cluj-Napoca
Una dintre cele mai cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România, Bike Fest, va avea loc, în weekendul 27-29 mai, în campingul Eldorado Gilău, din judeţul Cluj.

Motocicliştii vor sosi vineri, îşi vor pune corturile, iar seara vor asista la concertele celor de la Zero Tolerance, Altar, Holly Motors, Bronx, Crazy Plumbers, Geko.

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău - capăt Mănăștur - urcare pe varianta Zorilor - Observatorului - coborâre pe calea Turzii - stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 - Calea Florești - Florești - Camping Gilău.

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul care va pleca acasă cu o motocicletă Yamaha Tenere. Urmează concerte cu trupele Uddu, Cash, Guerillas, She Wolf, Konthrast, Red Flame.

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile. Prețul de intrare pentru înteg weekendul este de 35 de lei sau 20 de lei pentru o zi.

Comenteaza