Noaptea Muzeelor la Cluj-Napoca, în data de 18 mai

Noaptea Muzeelor la Cluj-Napoca, în data de 18 mai

Noaptea Muzeelor se va desfășura în data de 18 mai 2024 în Cluj-Napoca, iar tot orașul este invitat la o plimbare nocturnă plină de surprize.

Muzeele, centrele culturale și galeriile universităților își vor deschide porțile până în miez de noapte și îi vor aștepta pe clujeni să le treacă pragul.

Vizitatorii vor avea parte de expoziții diverse, de artă, fotografie, expoziții științifice și istorice, acompaniate de o gamă variată de evenimente muzicale, teatrale și nu numai.

"Vă așteptăm să fiți parte din călătoria culturală urbană «Noaptea Muzeelor 2024», unde fiecare pas vă va călăuzit către noi povești și aventuri!  Vom reveni în curând cu informații detaliate despre instituțiile participante și despre program", au anunțat organizatorii.

Rețeaua Națională a Muzeelor din România este partenerul oficial al evenimentului la nivel internațional și coordonează organizarea acestuia în România și promovarea sa. Evenimentul Noaptea Muzeelor este coordonat la nivel local de Centrul de Cultura Urbană al Primăriei Municipiul Cluj-Napoca.

Peste 60.000 de clujeni au participat la ediția de anul trecut a evenimentului.

Etichete
Comenteaza