Prima premieră a stagiunii la teatrul independent "Sala Mică"

Prima premieră a stagiunii la teatrul independent
Luni, 14 noiembrie, de la ora 20, teatrul independent "Sala Mică" din Cluj a programat prima premieră a stagiunii 2011-2012, cu spectacolul "Cartea bătrânilor" de Plugor Sándor și Szilágyi Domokos.

Reprezentația va avea loc la sediul teatrului "Sala Mică", de la Fabrica de Pensule, pe strada H. Barbusse nr. 59-61, et. 2.

"Cartea bătrânilor" este un poem de 699 de versuri, scris de faimosul poet maghiar ardelean Szilágyi Domokos, după desenele unui alt artist cunoscut, Plugor Sándor. Pornind de la el, regizoarea Mihaela Panainte a creat un spectacol-instalație, în care joacă Harsányi Attila, unul dintre cei mai apreciați actori de limbă maghiară din Transilvania.

Instalaţia spectacolului a fost realizată de artistul Adrian Cojocaru. Din echipa spectacolului mai fac parte Bodoki-Halmen Kata, asistent de regie, Almási Attila, lumini, Bándi Dániel Dávid, asistent de lumini.

Spectacolul durează 50 de minute. Biletele costă 17, respectiv 12 lei cu preț redus. Rezervări se pot face la office@teatrulsalamica.ro sau la tel: 0756 618 946.

Comenteaza