Primii artişti anunţaţi la MOX 2017

Primii artişti anunţaţi la MOX 2017
Music Outdoor eXperience ajunge la cea de a şasea ediție vara aceasta. Va avea loc în perioada 27-30 iulie, la Valea Drăganului.

Village, K-LU, Sauce, Arme, Massive Fluo, Andreea Veder, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Ciakar și Greenie sunt primii artiști care și-au anunțat deja prezența pe programul celor două scene de anul acesta. 

"Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic și ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumusețea montană a țării și o dată cu ea și o parte din tradiții. Anul trecut i-am avut ca invitați pe tinerii din Organizația Zestrea, un grup de studenți care promovează cultura țărănească autentică prin ateliere de creație populară și reconstituire istorică. Anul acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând și mâncarea tradițională.

Astfel, suntem deja în discuții pentru amenajarea unui punct de mâncare tradițională în incinta festivalului. În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în şase ani, dorim să aducem și un artist internațional. Și aici suntem deja în discuții cu câțiva posibili artiști. Partea de activități va fi și ea mult mai bogată, dar detaliile vor veni o dată cu apropierea evenimentului", a declarat Marius Bugeac, organizatorul festivalului clujean.

Biletele Early Bird au fost puse deja în vânzare, în număr limitat, 600 de bucăți. Preţul este de 65 de lei. MOX 2016 a avut loc în perioada 28-31 iulie, iar pe cele două scene ale festivalului au urcat 40 de artişti, între care Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, DJ Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, VladBretan sau S-t-phansuntdoar. Au participat 5.000 de persoane. 

Comenteaza