Proiect inedit la Cluj. S-au asociat din iubire pentru teatru

Proiect inedit la Cluj. S-au asociat din iubire pentru teatru
Parteneriat unic între mai multe instituții și organizații de artele spectacolului din Cluj. Este vorba despre platforma teatruincluj.ro, al cărei scop este prezentarea calendarului comun al spectacolelor de teatru din Cluj.

În asociere au intrat Teatrul Naţional, Teatrul Maghiar, Reactor de creație și experiment, Fabrica de Pensule (cu organizațiile din Studioul Fabricii - ColectivA și GroundFloor Group), ZUG.zone și Compania Váróterem Projekt. 

"Acest parteneriat a apărut ca urmare a nevoii de a ne apropia publicul iubitor de teatru, dar și pentru ca utilizatorii să poată ajunge mai ușor la informație. Colaborarea dintre partenerii proiectului face posibil atât schimbul de public, cât și o vizibilitate mai mare a activității partenerilor implicați.

Platforma teatruincluj.ro conține informații despre titlul spectacolului, data și ora începerii, locul desfășurării, limba spectacolului și linkul, după caz, spre bilete sau rezervări, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar google de către utilizator", spun iniţiatorii proiectului. 

Odată cu lansarea paltformei, clujenii au la dispoziţie şi un card de fidelitate - Interdependent. Poate fi folosit pe parcursul întregii stagiuni 2017/2018 la orice spectacol din repertoriu.

"Acesta se poate solicita la cumpărarea unui bilet de teatru în oricare dintre spațiile partenere, este valabil o stagiune, se validează cu o stampilă pentru fiecare spectacol văzut într-un anume loc și oferă o intrare gratuită, la alegere, la finalul parcurgerii tuturor spațiilor", explică iniţiatorii proiectului. Momentan sunt disponibile circa 5.000 de carduri. 

PROGRAMUL SPECTACOLELOR AICI. 

Etichete
Comenteaza