Recital Lucian Blaga la Zilele Clujului, în cadrul "Promenadei cărţilor"

Recital Lucian Blaga la Zilele Clujului, în cadrul
Un recital de poezie cu versuri compuse de Lucian Blaga va avea loc în cadrul evenimentului „Promenada cărţilor”, ce va fi organizat pe strada Mihail Kogălniceanu, de Uniunea Scriitorilor Cluj, cu ocazia zilelor municipiului Cluj-Napoca (27 mai - 3 iunie).

Recitalul va fi susţinut de actriţa Elena Ivanca şi va avea loc în 29 mai, de la ora 12, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la moartea poetului Lucian Blaga, fiind gândit în prelungirea Festivalului Internaţional dedicat scriitorului transilvănean.

Actriţa va fi secondată de artista Mona Bolojan, care va cânta la vioară-life. Recitalul Elenei Ivanca va fi urmat de un recital al poeţilor clujeni şi de oferirea unei cărţi spectatorilor care vor fi prezenţi.

„Promenada cărţilor" va fi inaugurat în 27 mai, de la ora 13 şi va mai cuprinde între altele o reprezentaţie susţinută de studenţi la Facultatea de Actorie şi lansarea cărţii „Clujul din poveşti", editată de USR Cluj.

Evenimentul se va încheia în 2 iunie, la ora 11, când la Polul Cultural clujean va fi vernisat „Salonul de primăvară al sciitorilor clujeni" ediţia a 4-a.

 

Comenteaza