Renumitul cor american "Virginia State Gospel" concertează la Cluj

Renumitul cor american
Cântece gospel precum ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor răsuna pe scena Operei Naţionale din Cluj-Napoca, în data de 10 decembrie 2015, în cadrul unui concert susţinut de renumitul cor american "Virginia State Gospel". Invitatul special este J.David Bratton.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a câștigat numeroase premii, printre care People's Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa.

În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional.

Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume. Corului i se alătură şi J. David Bratton, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins. 

Virginia State Gospel va susţine mai multe concerte în România, în perioada 8-11 decembrie 2015: Braşov, Alba Iulia, Zlatna. 

Biletele pot fi procurate, inclusiv în ziua concertului, de la casa de bilete a sălii de spectacol din fiecare oraș, precum și online accesând www.ticketnet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc: 50 - 120 lei.

 

Comenteaza