Update Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox aduc Discoteca '80 la Cluj

Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox aduc Discoteca '80 la Cluj

Melodii precum “Mamma Maria” (Ricchi e Poveri), “Rivers of Babylon” (Boney M), “You’re a Woman” (Bad Boys Blue) sau “Touch Me” (Samantha Fox) vor putea fi ascultate live la Sala Polivalenată din Cluj-Napoca. Evenimentul este sold-out! 

Ricchi e Poveri este o formație italiană devenită faimoasă în întreaga Europă odată cu melodia Sará perché ti amo, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo, în 1981, și devenită hit în scurt timp.

Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania. În acei ani, trupa a deținut și recordul de cel mai vândut single al anului în Italia, cu peste 7 milioane de exemplare. Ricchi e Poveri sunt autori a zeci de hituri care au încântat un întreg continent, precum Sará perché ti amo, Mamma Maria, Acapulco, Voulez-vous danser, Dimmi quando, Che sara, Cocco bello Africa.

În cei peste 50 de ani de carieră, artiștii au lansat 19 albume de studio şi au vândut peste 20 de milioane de discuri. În ultimii ani, trupa a susținut concerte de succes în țări precum Italia, Slovenia, Malta sau Rusia, în fața a sute de mii de fani.

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile Rivers of Babylon, Daddy Cool și Rasputin.

Trupa a cunoscut apogeul succesului internațional la finalul anilor ’70 și în anii ’80. Pe lângă superhiturile menționate, Boney M a creat numeroase alte șlagăre iubite și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, precum Ma Baker, Brown Girl in the Ring, Sunny sau Gotta Go Home.

În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, Boney M a câștigat 18 albume de platină, 15 de aur. Muzicienii au lansat peste 200 de single-uri și au vândut peste 200 de milioane de discuri peste tot în lume.

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaționale precum You're A Woman, Pretty Young Girl și Come Back And Stay.

De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar din cauza decesului lui Kenny Lewis - parterenul său de trupă, din 2012 John McInerney este cel care încântă spectatorii cu hiturile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi.

Pe lângă hiturile enumerate, fanii formației au fost încântați de-a lungul anilor, cu melodii precum I wanna hear your heartbeat, A Train to Nowhere, Lovers in The Sand sau Don’t Walk Away, Suzanne.

Samantha Fox este o faimoasă cântăreață britanică, cunoscută la nivel internațional datorită unor hituri precum Touch Me, Nothing's Gonna Stop Me Now sau I Only Wanna Be With You.

Touch Me, single-ul ei de debut, a devenit hit internațional în 1986 și s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 17 țări. În 1988, Samantha Fox a fost nominalizată la prestigioasele premii Brit Awards. Artista a devenit un star internațional, iar albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Samantha a cunoscut succesul încă din adolescență în postura de fotomodel. A devenit cea mai populară pin-up girl a acelei perioade, fiind prezentă în postere din casele a milioane de tineri. De altfel, Samantha a fost cea mai fotografiată femeie britanică a anilor ’80, după Prințesa Diana și Margaret Thatcher. Artista a apărut în mai multe filme și reality show-uri și a muncit, ocazional, ca prezentatoare TV.

Discoteca '80 va avea loc sâmbătă, 23 septembrie 2018, cu începere de la ora 19.00. Evenimentul este sold-out, iar biletle au avut preţuri între 129 şi 199 de lei + taxe. 

Discoteca ’80 Cluj se află la a doua editie. În 2017, peste 8.000 de iubitori ai muzicii din intreaga ţară au cântat, au dansat şi s-au distrat la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la concertele susţinute de Alphaville, Sandra, Londonbeat şi Fancy.

Comenteaza