Teatrul Maghiar va avea noi spectacole pe malul Someșului

Teatrul Maghiar va avea noi spectacole pe malul Someșului
| Foto: Facebook/Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca va vontinua seria spectacolelor în aer liber pe care le-a demarat la finalul lunii iunie.

Cele patru spectacole programate în această săptămână se vor juca pe scena amplasată în curtea teatrului, de pe malul Someșului. Astfel, în zilele de 26 și 27 august, ora 20:00, va putea fi văzut spectacolul "Don’t Be a Stranger", iar în datele de 28 și 29 august, ora 19:00, producția "Homemade".

În spectacolul muzical "Don’t Be a Stranger", o parte dintre actorii Teatrului Maghiar interpretează melodii de mare succes, precum "King of Broadway", "Lucky Star", "Make ’Em Laugh", "Singing in the Rain".

În ceea ce privește spectacolul "Homemade", creatorii precizau că au avut drept obiective: ”crearea unei echipe de cercetare pasionată de această temă; implicarea specialiștilor din domeniu; implicarea unui regizor, a unui dramaturg și a mai multor actori, care să formuleze întrebările centrale ale acestei producții de teatru”.

Biletele pentru aceste reprezentanții pot fi achiziţionate la casa de bilete a teatrului, zilnic, între orele 10:00 și 14:00 sau online.

Comenteaza