Teatrul „Puck” continuă să ofere gratuit spectacole online. Titlurile săptămânii

Teatrul „Puck” continuă să ofere gratuit spectacole online. Titlurile săptămânii

Și în această săptămână Teatrul de Păpuși „Puck” le oferă copiilor și părinților spectacole din repertoriul său transmise gratuit pe Facebook, pe pagina festivalului WonderPuck.

Programul săptămânii 27 aprilie – 3 mai a început luni, cu transmiterea în regim live a spectacolului „Ali Baba și cei 40 de hoți”, basm teatral inspirat din povești arabe. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani. Reprezentația poate fi urmărită pe aceeași pagină și sâmbătă, 2 mai, de la ora 18. 

Tot luni, între 10 și 14 a fost prezentat online spectacolul „Eu sunt Pinocchio”, după Carlo Collodi, în adaptarea scenică și regia lui Călin Mocanu. Spectacolul se joacă în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani. De asemenea, reprezentația poate și urmărită și sâmbătă, 2 mai, de la ora 18.

Miercuri, 29 aprilie, între orele 10 și 14 și duminică, 3 mai, între 18 și 22 pot fi urmărite, de asemenea, alte două reprezentații îndrăgite de micii spectatori, „Alfonso și vrăjitoarea”, spectacol nonverbal în scenariul și regia lui Decebal Marin și Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”/„ Hófehérke és a hét törpe”, după Frații Grimm, în dramatizarea și regia Ibolyei Varga.

Comenteaza