Video Foto Un norvegian cântă la pian Mozart şi Beethoven. Dintr-un CAMION, pe străzile Clujului

Un norvegian cântă la pian Mozart şi Beethoven. Dintr-un CAMION, pe străzile Clujului

Muzicianul norvegian Aksel Kolstad a susținut un recital mobil la pian, joi seara, pe străzile Clujului. 

Invitatul special de anul acesta al festivalului Cluj Symphony Experience, Aksel Kolstad, a descoperit Clujul și oamenii într-un show unic. Preţ de 3 ore, însoțit de câțiva spectatori, performerul a susţinut un recital de pian, ce a inclus lucrări de Mozart şi Beethoven, de pe platforma unui camion. 

Camionul “muzical” a pornit din depoul de tramvaie, aflat la marginea oraşului. A trecut prin faţa Parcului Central, pe lângă Casa de Cultură a Studenţilor şi, la final, s-a oprit în Piaţa Unirii. “Am făcut multe lucruri nebuneşti în cariera mea, dar niciodată nu am cântat într-un camion mare, pe şosea, mergând prin Cluj, cântând Mozart, Beethoven”, a declarat norvegianul Aksel Kolstad. 

Cluj Symphony Experience are loc până în 23 septembrie 2018, în mai multe locaţii din Cluj-Napoca şi inlude încă două evenimente inedite: VR Symphony 100, hituri de azi cu intrumentele de acum 100 de ani şi concertele Dan Bittman şi Cristi Minculescu din Piaţa Unirii. 

Vineri, 21 septembrie 

10:00 – 18:00 - SymphonyCity
Flashmob-uri în tramvaie şi autobuze cu orchestre simfonice

10:00 – 18:00 - Piaţa Unirii – VR Symphony 100
Experienţă virtuală unică, trecatorul vede prin ochelarii speciali cum s-ar fi cântat hituri de azi cu instrumente de acum 100 de ani (experienţă dedicată Centenarului Marii Uniri)

Sâmbătă, 21 septembrie 

14:00 - Parcul Central – Premiera Baby Yoga Symphony
Yoga pentru mămici şi bebeluşi cu muzica de W.A.Mozart

10:00 – 18:00 - Piaţa Unirii – VR Symphony 100
Experienţă virtuală unică, trecatorul vede prin ochelarii speciali cum s-ar fi cântat hituri de azi cu instrumente de acum 100 de ani (experienţă dedicată Centenarului Marii Uniri)

19:00 – 22:00 - Piaţa Unirii – “Rock the Symphony”
cu Dan Bittman (Holograf), Cristi Minculescu, HARA, Dj K-lu, Ad Libitum Voices alaturi de Orchestra simfonică Bigg Dimma A Band

Duminică, 23 septembrie 

19:00 - Piaţa Unirii – Symphony of colours si Flash Mob
100 de muzicieni cântă live “Rapsodia Română” de George Enescu. Artisti plastici pictează live “Rapsodia Română”

Comenteaza