Una dintre cele mai apreciate trupe de nu-jazz ale momentului vine Cluj

Una dintre cele mai apreciate trupe de nu-jazz ale momentului vine Cluj
Food, una dintre cele mai apreciate trupe de nu-jazz ale momentului, vine în toamna aceasta la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc în data de 14 octombrie, la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Percuționistul Thomas Strønen (Norvegia) și saxofonistul Iain Ballamy (Marea Britanie) au concertat în toată lumea, creându-și propriul univers, al unei muzici improvizate și texturale de o mare profunzime și frumusețe.


Cel mai recent album al trupei, „This is not a miracle", a avut parte de o primire elogioasă din partea presei internaționale de specialitate.

„Duo-ul format din bateristul Thomas Strønen și saxofonistul britanic Iain Ballamy n-a fost niciodată atât de bun ca pe acest disc. CD-ul își schimbă coordonatele la fiecare ascultare; sună nou și surprinzător de fiecare dată... Aceasta este adevărata muzică a secolului 21." (eclipsed/Wolf Kampmann, Jan 2016, 9/10 stars)

„O combinație magică de tehnologie și improvizație, ambianță și dans." (BBC Music Magazine)

„Plin de texturi și culori bogate, un amestec unic de sunete electronice si acustice." (The Jazz Man)

Până pe 15 septembrie, biletele pot fi cumpărate la prețuri speciale early-bird de 45 sau 55 de lei, în funcție de categorie. Ulterior, tichetele de acces vor costa 60 sau 70 de lei.

Comenteaza