Video Doi vloggeri australieni, care fac înconjurul lumii, uimiţi de Salina Turda: un "Disneyland bizar al României"

Doi vloggeri australieni, care fac înconjurul lumii, uimiţi de Salina Turda: un "Disneyland bizar al României"

Stephen și Jess, doi tineri din Australia, vloggeri de călătorie cu sute de mii de fani, au revenit la Cluj, unde au vizitat de data aceasta Salina Turda. Ei au fost fermecaţi de locul unic în lume şi s-au hotărât să filmeze un video de prezentare.

Cei doi au postat filmarea video pe pagina lor de Facebook, urmărită de peste 623 de mii de fani din toată lumea, spunând că au pornit în căutarea Disneyland-ului din România, dar au dat în schimb de o mină de sare stranie, la 200 de metri sub pământ. 

"Ai impresia că te afli într-un bunker sub pământ, unde a fost creată o lume distopică, deoarece la suprafaţă au fost lansate bombe atomice, iar aici au încercat să creeze un centru de bunăstare, cu ping pong şi roată. Mă simt ca într-o scenă de film", a povestit Stephen, odată ajuns în Salină.

Cei doi au mai vizitat în România Castelul Corvinilor de la Hunedoara, apoi au ajuns în cea mai exclusivistă cazare din Transilvania şi au pus papanașii în top 3 deserturi favorite pentru un străin. (VEZI MAI MULTE AICI!)

Comenteaza