Delegaţie economică din Coreea de Sud caută mâine parteneri de afaceri în Cluj

Delegaţie economică din Coreea de Sud caută mâine parteneri de afaceri în Cluj
A zecea ediţie de Business Matchmaking - întâlnire de afaceri între companii din Cluj-Napoca şi din oraşul înfrăţit din Suwon, Coreea de Sud, are loc mâine la Primăria din oraş.

Cu această ocazie, o delegaţie de oameni de afaceri din oraşul înfrăţit Suwon, Coreea de Sud, se va afla în oraş. Delegaţia, compusă din opt persoane, reprezintă cinci firme coreene - Aqurus, Evertree Inc., Enerbrain, Prime Solution şi JD Sound - din domeniul instalaţiilor electrice, aparatură mixaj muzică, aparatură arhivare şi sterilizare şi accesorii de telefonie mobilă. Delegaţia va fi condusă de doi inspectori ai Primărieii Suwon.

Întreaga delegaţie va fi prezentă în Sala de Sticlă a Primăriei, de dimineaţă de la ora 9, iar până seara au întâlniri cu potenţiali parteneri din Transilvania.

"Această vizită se înscrie în seria de evenimente economice începută de către cele două municipalităţi încă din anul 2007, când, în urma unor vizite diplomatice reciproce, a fost hotărât de comun acord, acordarea unei mai mari importanţe schimburilor în domeniul afacerilor", explică reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Etichete
Comenteaza