Ministrul Muncii vine la Cluj. Încep selecţiile pentru Combinatul Social

Ministrul Muncii vine la Cluj. Încep selecţiile pentru Combinatul Social
Ministrul Muncii, Mariana Câmpean, vine mâine la Cluj cu ocazia recrutarii şi selecţiei de angajaţi la prima întreprindere socială din România. Evenimentul va avea loc la Cluj Arena şi este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Primele 100 de persone selectate în cadrul acestui eveniment vor beneficia de un stagiu de practică timp de o lună. De asemenea, scopul evenimentului este de a selecta primii 180 de angajaţi ai întreprinderii sociale - proiect unic în România, adresat persoanelor disponibilizate de la combinatul Mechel Câmpia Turzii.

Combinatul social este un proiect din fonduri europene, cu cofinanţarea Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, în valoare de 6,4 milioane de euro. În combinatul social ar urma să lucreze 750 dintre foştii angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii care au fost disponibilizaţi în perioada septembrie-noiembrie 2012. Foştii angajaţi vor fi ajutaţi să se reintegreze pe piaţa muncii.O parte dintre disponibilizaţi vor fi proprietarii întreprinderii sociale.

Citeşte şi Cum i-au mulţumit şefului de la Forţele de Muncă pentru Combinatul Social

Comenteaza