Ce mai face Iulius Group lângă mall-ul din Gheorgheni

 Ce mai face Iulius Group lângă mall-ul din Gheorgheni
Compania ieșeană a inaugurat azi parcul de 3 ha din vecinătatea mall-ului din Gheorgheni și se pregătește să înceapă șantierul de birouri. Primarul orașului și președintele Consilului Județean s-au contrat pe tema proprietății terenului.

Cu parcul finalizat și botezat ("Iulius Parc"), Iulius Group se pregătește să construiască o clădire de birouri de zece etaje în zonă, proiect aflat acum în fază avansată pe traseul de avizare. "Vom dezvolta o singuă clădire de birouri, în perioada următoare, documentația este depusă la Primărie", a menționat președintele companiei, Iulian Dascălu. Zona verde din proximitatea Lacului de Vest a fost amenajată cu aproximativ 10.000 mp de gazon special pentru trafic intens şi peste 18.000 de arbori şi arbuşti de diferite dimensiuni, include pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci. Noul spațiu se întinde pe 3 ha.

Prezenți la inaugurarea oficială de miercuri, fiecare dintre cei doi lideri ai administrației clujene au ținut să precizeze implicarea instituției pe care o conduce, pentru ca în final să se declare un fel de armistițiu pe ideea că și CJ și administrația locală au câte o parte de teren. Mai precis, 84% din suprafața noului parc aparține societății Univers T (deținută de CJ), a menționat directorul Univers T, Valentin Lungu. Primarul Emil Boc și Horea Uioreanu, președintele CJ nu au ratat după discursuri nici ocazia de a se lăsa fotografiați pe biciclete, testând pista din noul parc realizat de compania lui Iulian Dascălu. Iulius Parc este rezultatul unei investiții de 2 milioane de eurom, potrivit conducerii Iulius Group, compania care deține mall-ul din Gheorgheni și care s-a angajat să amenajeze zona din vecinătatea complexului comercial și de birouri.

Citiți în ediția tipărită de mâine detalii de la inaugurarea noului părculeț.

 

Etichete
Comenteaza