Tehnologie de ultimă generaţie la Untold. Telekom măreşte capacitatea reţelei

Tehnologie de ultimă generaţie la Untold. Telekom măreşte capacitatea reţelei
Companiile Telekom şi Samsung Electronics au anunţat că vor colabora în cadrul Untold în activități bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, menite să transforme festivalul de la Cluj într-un punct de referinţă al industriei divertismentului.

Printre activităţile propuse se numără surfing și sărit cu parașuta prin intermediul tehnologiei de realitate virtuală, evadarea din Escape Room sau fotografii infinite în camera oglinzilor. „Credem în puterea tehnologiei de a amplifica magia evenimentului şi ne propunem să oferim publicului oportunitatea de a testa tehnologiile de ultimă generaţie, toate acestea promiţând o experienţă inedită de festival”, a declarat Ruxandra Rău, director de brand la Telekom Romania. 
 
„Ne propunem să amplificăm bucuria festivalului în oricare dintre zonele Samsung & Telekom unde se poate interacționa cu camera Gear 360, cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8 sau cu casca de realitate virtuală Gear VR. Pentru cei care sunt pentru prima dată la un festival vom avea un workshop foto prin care să îi asigurăm că vor putea avea cele mai bune fotografii în fața scenei”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing la Samsung Electronics. 
 
Pe lângă cele două zone Telekom, scena Galaxy by Telekom şi zona de relaxare Telekom, participanţii vor avea un spaţiu dedicat tehnologiei VR - Domul Telekom din zona Candy Land. În zona de relaxare, cei prezenţi își vor putea încărca bateriile telefoanelor sau tabletelor şi vor beneficia de Wi-Fi gratuit de la Telekom şi de un portal interactiv. Capacitatea reţelei mobile Telekom a fost mărită anul acesta de peste patru ori în zona unde se va desfăşura festivalul, pentru a susţine simultan zecile de mii de conexiuni de voce şi date, a anunţat compania.
 
Telekom este un brand aparținând Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate, cu 156 de milioane de clienți pe segmentul de telefonie mobilă, 29 de milioane de clienți pe segmentul de telefonie fixă și 18 milioane de clienți pe segmentul internet la 31 decembrie 2015. Deutsche Telekom este prezent în 50 de țări, cu 225.000 de angajați.

Comenteaza