Unde trimit clujenii colete în străinătate: Germania, Italia, Marea Britanie

Unde trimit clujenii colete în străinătate: Germania, Italia, Marea Britanie
Locuitorii Clujului au primit, în primele nouă luni ale anului, cu 10% mai multe colete, raportat la aceeași perioadă a anului precedent, conform companiei de curierat DPD România.

Majoritatea coletelor livrate în Cluj-Napoca au fost expediate în perioada 1-8 martie și de Paște, reprezentând cu precădere produse achiziționate pe internet, din zona de înfrumuseţare, modă, home & deco, electro și IT. Clujenii au primit cu 10% mai multe colete în primele nouă luni din 2017, raportat la aceeași perioadă a anului trecut. 
 
Din totalul coletelor expediate din Cluj în perioada de referință, 7% au avut destinații internaționale. În topul țărilor către care clujenii au trimis colete se află Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și Franța. În ceea ce privește expedierile din Cluj pe plan național, cele mai multe au avut ca destinație București și Timișoara.
 
„Cluj-Napoca își adjudecă poziția de centru important al rețelei DPD în România, volumul livrărilor înregistrând creșteri considerabile de la an la an. Aceste rezultate le punem în primul rând pe seama apetitului tot mai mare al clujenilor pentru comerțul online, dar și a investițiilor făcute de companie în soluții logistice”, a declarat Lucian Aldescu, director general al al DPD România.  
 
DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Cu 1.200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual 10 milioane de colete. Principalii săi concurenţi pe piaţa din România sunt Fan Courier, DHL, Cargus, UPS.

Comenteaza