Penny Market își transformă magazinele în galerii comerciale

Penny Market își transformă magazinele în galerii comerciale
REWE România, grup german cu un centru logistic la Turda, a finalizat procesul de închiriere a galeriilor comerciale din mai multe orașe. Acum magazinele Penny ocupă 40% din suprafața totală a galeriilor, restul spațiului fiind ocupat de partenerii Decathlon, Deichmann, Hippoland, Jysk, Pepco, Takko, TXM, Zoocenter.

„Noul format ne permite să facem asta atât prin magazinele noastre, cât și prin accesul la magazinele partenerilor noștri. Avem alături de noi branduri puternice, care vin cu oferte complementare pentru clienții noștri. Fiecare galerie comercială a reprezentat o investiție de cinci milioane de lei la care se adaugă si investiția fiecărui chiriaș”, a declarat Daniel Gross, general manager al REWE România.

Cele cinci galerii comerciale au fost deschise în București, Ploiești, Târgoviște, Brăila și Buzău. Tranzacțiile de închiriere a spațiilor au fost intermediate de Cushman & Wakefield Echinox (CWE), companie care a asistat REWE pe parcursul procesului de reconfigurare a fostelor magazine XXL Mega Discount.

„Poziționarea Penny Market alături de alți chiriași în cadrul unui parc de retail face parte din strategia REWE pe care așteptăm să o vedem dezvoltată cu succes și în alte proiecte”, spune Mihaela Petruescu, Head of Property Management al CWE, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 43.000 de angajați în 60 de țări.

Procesul de ocupare a spațiilor comerciale face parte din strategia REWE de deschidere către clienți prin dezvoltarea experienței la cumpărături. Anul acesta au fost remodelate în format Future Store 51 de magazin. Expansiunea locală va continua în 2018 cu 20-25 de magazine noi. 

Penny Market este o rețea care face parte din grupul german REWE, deservită în România de trei centre logistice situate în localitățile Turda, Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. REWE România deține 221 magazine Penny Market, cu 4.000 de angajați. 

Comenteaza